Fredag

Idag är det fredag och höstlovet e snart slut, lite tråkigt men blir lite kul att komma tillbaka till skolan=). Jag fick ett armband av sakarias som han hade gjort på dagis. Det va gulligt av honom<3. Ikväll är det idol, det ska jag se på. Min favorit e Anna och bland killarna e det nog....Kevin(han sjunger ju grymt) och Johan. Annars händer inget speciellt. Föräldrarna e inte världens bästa vänner, bråkar lite. Har lite ont i huvudet, så jag ska gå och vila lite.  Ha det bra<3
( Armbandet som Ias gjorde, fint va?) Puss & kram<3<3<3

En tripp till överby.

Idag har jag varit på överby, med familjen och farmor o farfar. Köpte nya skor( jättefina tyckte jag), inneskor till idrotten och grå mysbyxor till gympan och eventuellt vardagen. Vi käkade på MAX när vi var där, mums=). Annars händer inte mycket här. Har inget speciellt planerat för höstlovet, förutom att sova en natt hos min morfar i stugan(från tisdag till onsdag). Sen kanske jag och Sara hittar på något kul någon dag=). Och jag ska nog skjuta lite luftgevär. Det är ingen kör på lovet. Simon e på bio och ser High School Musical 3 med en kompis. Jag har de båda första filmerna och ska nog köpa den tredje, vi får väl se. Zac Efron som spelar Troy e ju jättesöt=), sjunger bra gör han oxå.
Slutar skriva för idag. Ta hand om er!

 Pussar o Kramar på er<3<3<3!

Höstlov!!!!

Ja nu är det höstlov!! Äntligen efter två asjobbiga veckor i skolan. Hade no prov idag, klara nog det mesta faktiskt=). Idag har inget speciellt hänt. Sjöng ingen singstar igår för jag hann inte=(...men det ska jag göra nu=)!!!
Saknar Josse gumman;( hoppas ja träffar henne lite snart. Ha ett bra höstlov nu allihop!!!!!!!!!!

Pussar och Kramar<3<3<3<3

Hade redovisning idag...

Japp, jag hade svenska redovisning idag. Om ni läser gårdagens inlägg så vet ni vad den gick ut på. Vi skulle prata om något inför hela klassen i 6-8 minuter=S. Det var inte så jättekul, jag darrade lite på rösten ibland. Men jag fick VG iallafall=). Ja e nöjd, förutom att jag darra på rösten. Men ja va ju nervös=). Fredrik tyckte det va bra, jag gav ett lungt intryck ...bla bla bla.... och darrade med rösten.
Har precis läst på till no provet imorgon. Inte så kul, vi har det dessutom direkt på morgonen. Men ja känner mig ganska bra påläst så det går förhoppningsvis bra=). Nu har vi haft 2 jobbiga veckor i skolan, tur att dom e över snart och då har vi höstlov! Ska bli ganska skönt=). Men förmodligen kommer det bli som på alla lov, efter 3-4 dagar brukar jag börja längta tillbaks till skolan igen. Tokigt va :).
Nu ska jag snart på kör och sen skytte, hoppas det kommer några roliga. Ska äta innan oxå, får värma lite pyttipanna som mamma gjort(hon jobbar till 17.00 idag).
Nu ska jag sluta...kanske gå och sjunga lite singstar=), om jag hinner. Ta hand om er!

Pussar & Kramar bine<3<3<3<3!

Onsdag...

Usch, onsdagar är jobbiga i skolan. Vi har inte så roliga lektioner, slutar 20 över tre och precis innan sista lektionen( som för övrigt är språk) har vi en håltimme! Den håltimmen är totalt meningslös.
No prov på fredag, men jag kan det ganska bra,så det blir nog bra=D. Min no lärare e jättebra!Men hon försvinner efter jul;(. Tycker ja e synd, hon förklarar bra, man lär sig mycket och hon är görsnäll!!Fast det e nästan jämt så, alla bra lärare som man tycker om slutar ;( Hoppas nästa e lika bra.
Imorgon har jag svenska redovisning, ska stå och prata om någonting för hela klassen i 6-8 minuter. Ja ska prata om luftgevärsskytte=P(mammas förslag). Mamma hitta en sida med bra fakta på internet,så jag har skrivit stödord och hela skiten. Men ja e asnervös innför redovisningen=S blir alltid det. Men ja vet ju att de känns bra när det e gjort, ja hoppas det inte går åt skogen bara.
Saknar Josse, hon har inte varit på skyttet på ett tag. Hoppas hon kommer på torsdag(imorgon),till skyttet. Ska sluta nu, har fått önskemål om att uppdatera oftare. Ska försöka=).
Ha det bra!
Puss & Kram<3<3<3<3<3!


Torsdag igen

Japp nu är det torsdag igen. Det betyder kör, skytte och att det snart är helg. Imorgon fyller min lillebror 4 år! Så på kvällen ska vi ha kalas för honom. Då kommer mormor, morfar, farmor och alla dom. Ska bli skojsigt.
 På lördag är det kanelbullens dag, jag hoppas att vi kommer att få kanelbullar då. Det är mumsigt=).
På söndag ska jag, mormor, Renatte(vet ej hur det stavas), min sysling Izabella och hennes mamma Maddelene åka till en släkting i Uddevalla. För att hon har köpt varsin servis till mig och Bella, så vi ska dit och hämta dom.
Hade inte så jättemycket att skriva idag, skriver mer en annan dag. Men ha det gött och GLÖM inte att äta kanelbullar på lördag=).           Puss & Kram<3!!!!!!


RSS 2.0