Lets dance

Ska se på lets dance ikväll, me familjen utom ias för han sover=).
Har inte mycke att säga, livet rullar på. Ha det bra! Puss och kram<3<3

2 månader kvar..

Om exakt två månader fyller jag 16. Den 14 mars. Annars flyter livet på, kunde de fem varb som vi skulle ta tema på i
tyskan tills idag. Ha det bra alla söta! Puss och kram<3


Förlåt!!

Jag vill säga förlåt till en person som finns i min närvaro. Jag har inte bettet mig särsilt bra, varit taskig mot personen. Jag ångrar detta väldigt mycket, för hon gör allt för mig, verkligen allt. Jag vill säga hundratusen gånger förlåt. Hoppas hon kommer att läsa detta, för jag är alldeles för feg för att säga det direkt till henne. Jag vet att detta är ett väldigt fegt sätt att säga förlåt på, men..ändå.
Yes i love you,mum, from the bottom of my heart<3

Tävlingen gick skit...

Japp tävlingen gick fullkomligt åt helvete. Sköt 382 av 400. Asdåligt. Linnea sköt 394 , kom trea och gick vidare till nästa tävling som ja tror hålls i värmland, e inte säker.
Linnea blev skitglad=) de va kul att hon gick vidare.
Ja blev jättebesviken på mig själv, men som morfar sa till mig på vägen hem: Man gör så gott man kan varje gång, ibland går det bra ibland inte.
För mig går det oftast dåligt, ska ju börja skuta stående till hösten så bättre lär det ju inte gå. Ha det bra alla söta! Puss och kram<3<3


Mys och middag..

Idag var mormor och morfar hemma hos oss och åt middag. Kyckling gryta och till efterätt blev det kladdkaka. Vi pratade och spelade bluffstopp. När de åkt myste jag och sakarias vid tv:n. Vi såg på en Piff och Puff film. Ha det bra alla söta! Puss och kram<3<3<3

Jag och Ias myser framför film.


RSS 2.0