Torsdag, min favvodag!!!

Japp, torsdagar är något av en favoritdag. Det är nog för att vi slutar tidigt i skolan och senare har jag skytte och kör! Idag har jag haft engelska, svenska, bild, lunch och matte. Om det varit jämn vecka skulle vi haft No oxå. Till lunch fick vi Tacos, det var smaskens=)!Det är inte så ofta vi får god mat i skolan, tyvärr. Tills imorgon har jag So läxa, den handlar om befolknig, och gympa. Inte särsilt kul.
Men sen har jag kör, kl. 17.00-18.00, det är ju riktigt kul. Just nu sjunger vi lite blandat exempelvis "We`re all in this together" från Highschool Musical, men vi sjunger med stämmer i refrängen. De finns alt och sopran, jag är alt. Sen efter kören är det skytte direkt efter, så då kommer morfar och hämtar mig. Vi skjuter i samma skytteklubb, Norra Kållands Ungdomsskytteförbund. Jag och morfar är skytteledare ikväll, när man är skytteledare får man göra iordning gevären och sånt före alla andra kommer och plocka in när det är slut. Idag , liksom andra torsdagar, blir vi sena p g a kören. Jag hoppas mina kompisar Josse, Linnea och de andra som brukar vara där, kommer till skyttet. Hoppas på Fanny oxå fast hon var sjuk i tisdags, så jag tror inte hon kommer ;( 
Men nu ska jag sluta skriva för idag, får se när det blir nästa gång.   Puss & Kram!!!

Testing, testing.........!!

Så nu har jag gjort det, med hjälp av mamma har jag oxå skaffat mig en blogg. Vet inte än vad som kommer skrivas eller hur mycket, det återstår att se. Så nu blir det lite "testing, testing" för att lära mig hur det funkar. Men det ska nog gå fint!



Puss & Kram!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0